Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Veluwecamping De Pampel

Veluwecamping de Pampel is de luxe camping bij uitstek voor een vakantie op de Veluwe. Je vindt de camping aan de rand van Hoenderloo, midden in de natuur, maar ook dichtbij steden als Apeldoorn en Arnhem. Of je nu kiest voor een ontspannen kampeervakantie of voor het comfort van een fijne accommodatie, op de Pampel geniet je altijd van een onvergetelijk verblijf!


Contactinformatie

Veluwecamping De pampel
Woeste Hoefweg 35, 7351 TN Hoenderloo, Nederland

Tel. 055 378 1760

 

 

Website


Omschrijving

Op Veluwecamping De Pampel zijn alle ingrediënten voor een geweldige vakantie voor jong en oud aanwezig. Van zwembad tot speelburcht en in de vakanties een superleuk animatieteam. Maar ook in de omgeving is altijd iets te doen. Op de Veluwe kun je volop wandelen en fietsen, maar er worden ook regelmatig leuke evenementen en braderieën georganiseerd. Ook attractieparken als de Julianatoren, Apenheul en Paleis 't Loo liggen dichtbij. Er rijdt zelfs een busdienst vanaf de camping naar deze parken.


Accommodaties

Veluwecamping De Pampel beschikt over een ruim aanbod van verschillende accommodaties. Er is keuze uit:

- Boederij Confort
- Boerderij Grand 
- Boederij Wellness
- Boslodge
- Woodlodge
- Cottage
- Boomstamhuisje

De nieuwe boomstamhuisjes op camping De Pampel bieden een unieke belevenis met een kampeergevoel. De huisjes, zijn voorzien van een supergroot 4-persoons familiebed en op de veranda geniet je volop van het buitenleven. 

De nieuwe accommodaties worden verhuurd volgens het hotelmodel; er zit geen keukentje in het huisje, maar de maaltijden kunnen worden genuttigd in het naastgelegen restaurant. Ook is het mogelijk om het ontbijt mee te nemen naar de veranda voor het huisje. 


Kamperen

Op Veluwecamping De Pampel kun je vind je ook prachtige ruime kampeerplaatsen voor je eigen kampeermiddel. Houd je erg van het campingleven maar ben je ook gesteld op meer luxe en privacy dan zijn onze kampeerplaatsen met privé sanitair de ideale oplossingen.

Eigenschappen

 

Soort accommodatie

Huisje van hout

Situering

Vrijstaand

Weekverhuur

ja

Weekendverhuur

ja

Midweekverhuur

ja

Aantal personen

4

per dag vanaf

70,00

Zwembad

buiten

Animatieteam

ja

Sport/speelveld

ja

Fietsverhuur

ja

Skelterverhuur

ja

Air-trampoline

ja

Speeltuin

ja

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!