Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Veluwecamping 't Schinkel

Je krijgt op camping t' Schinkel een vorstelijk ontvangst op het "kinderkoninkrijk" en buiten de schoolvakanties leggen zij de rustzoeker graag in de koninklijke watten! Op dit gezellige vakantiepark is elke dag weer anders is. Jong of oud, iedereen voelt zich direct thuis! De camping heeft een ideale liggen op de Veluwe en ligt op goede afstand van verschillende bezienswaardigheden.


Contactinformatie

Veluwecamping 't Schinkel
Miggelenbergweg 60, 7351 BP Hoenderloo, Nederland

Tel. 055 378 1367

E-mail: info@hetschinkel.nl

Website


Omschrijving

Het koninklijke thema van 't Schinkel ervaar je op de hele camping. Kom bijvoorbeeld eens lekker eten in "De Ridderzaal", ga eens bij de dieren kijken in "De koninklijke stallen" of neem een frisse duik in onze "hofvijver". Je kunt ook op stand komen slapen in een Drakenei, een ware koninklijke belevenis! De ruime kampeerplaatsen zijn vorstelijk gelegen en minimaal 100m².


Accommocaties

In een van onze koninklijke verblijven slaap je als een prins of prinses. Je beleeft het heerlijke kampeergevoel, maar dan met alle luxe van thuis. 's Ochtends word je wakker en kun je genieten van een vers ontbijt op uw veranda.

Ook kun je overnachten in een DrakenEi! Dit DrakenEi is de droom van elk kind. Het DrakenEi is voorzien van een groot bed, geschikt voor 2 volwassenen en max. 2 kleine kinderen.


Kamperen

Naast de comfortabele bungalows en de DrakenEieren kun je ook heerlijk kamperen bij camping 't Schinkel. De comfortabele kampeerplaatsen zijn minimaal 100m² en zijn voorzien van CAI, een wateraansluiting, een afvoer en stroom van 6 of 10 ampere. Tijdens het verblijf op camping 't Schikel kun je ook gebruik maken van de onbijtservice.


Voor de kinderen

Voor kinderen is er voldoende te doen op camping t' Schinkel:

Zwembad:
Voor heel veel waterplezier ben je hier aan het juiste adres. Neem een verkoelende duik in een van de 'Hofvijvers' en geniet lekker na in het zonnetje op één van de ligbedden. Camping t' Schinkel heeft sinds de zomer van 2017 een gloednieuwe waterglijbaan erbij. De waterglijbaan is maarliefst 25 meter lang.

Binnenspeeltuin:
Ook als het minder lekker weer is kunnen klimmen, klauteren en glijden in de binnenspeeltuin 'Het Drakennest'. Bij slecht weer hoeven kinderen zich geen moment te vervelen.

Speeltuinen:
Verspreid over het park vind je diverse speeltuinen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en glijden. Terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie bij de tent of caravan spelen je kinderen samen met hun vakantievriendjes op een van de speeltuinen. Vanaf je plek kun je een oogje in het zeil houden.

Kinderboerderij:
Op camping t' Schinkel zijn de 'Koninklijke stallen'. Hier hebben ze geiten, schapen, kippen en konijnen. De koninklijke dieren staan natuurlijk graag in de spotlight en zijn dol op aandacht! Ook kan je hier een ritje op een ezel maken!

Eigenschappen

Zwembad in/op accommodatie

buiten

Kinderboerderij

ja

Speeltuin

ja

Huisdieren

ja

Fraai gelegen

ja

In/bij natuurgebieden

ja

Restaurant

ja

Snackbar

ja

Internet

WiFi op gehele terrein


Ontbijtservice

Wat is er nou lekkerder dan een vers ontbijt? De hofhouding van camping 't Schinkel is al in de vroege uren bezig om een heerlijk ontbijt voor je klaar te maken. Dát is het echte vakantiegevoel! 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!