Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Veluwse WinterMarkt

Vrijdag 22 november 2019 | Beekbergen

Een gezellige wintermarkt met gevarieerde kramen met lekkernijen, kleding, (woning)accessoires en allerlei sint- en kerstcadeautjes. Geniet bij knisperende vuurkorven van een lekker kop soep of warme glühwein en live optredens. Kom met het hele gezin naar de Dorpstraat en de Kerkallee in Beekbergen. Meer dan 50 kramen! Entree is gratis!


Wintermarkt

Na het grote succes van de eerste Veluwse Winter Markt organiseren de Bemivo en stichting Veluwse Avond Markt voor de derde maal samen de Veluwse Winter Markt. Hier tref je een combinatie van lekker eten en drinken en gezellige kraampjes met leuke cadeautjes voor de decembermaand aan. Kom dus gezellig samen inkopen doen! Ook voor kids is er genoeg te beleven in de sfeervol aangeklede Dorpstraat en Kerkallee. Wie weet komen de Sint en de Kerstman ook nog even kijken! 

Senna Willems
Om 19.30 uur treed Senna Willems op! Zij had maar een handvol seconden nodig om alle juryleden te laten draaien bij The Voice Kids. Na haar optreden, rond 20.00 uur, is er een meet&greet en kunnen de kids een handtekening van Senna scoren. Naast Senna zal Ons Koor uit Beekbergen optreden en Pianola voor heerlijk muziek zorgen. 

 


Praktische informatie

  • Vrijdag 22 november 2019 van 16.00 tot 21.00 uur
  • Dorpstraat en Kerkallee in Beekbergen
  • Gratis toegang

Dorpstraat
7361 AW Beekbergen

Plan je Route

Meer informatie >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!