Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Vintage Kilo Sale van Square Eight Vintage

Zaterdag 28 januari 2023 | Theater Orpheus

Wat is er nou lekkerder dan een paar uur lang graaien tussen de vintage kleding? Kwestie van mouwen oprollen en snuffelen maar, op de Vintage Kilo Sale van Square Eight Vintage op zaterdag 28 januari. 

Liefhebbers van vintage kleding en accessoires opgelet! Square Eight, één de grootste vintage ‘per kilo pop ups’ van Nederland, komt op zaterdag 28 januari 2023 naar Apeldoorn. Dat wordt kleding scoren voor een prikkie!


Wat is een Vintage Kilo Sale?

Het concept is eenvoudig. Op de pop-up vintage kilo kun je echt alles vinden op het gebied van (vintage!) kleding: van sweaters tot jassen maar ook accessoires zoals leren tassen en sjaals. Geniet van de muziek, terwijl je rekje voor rekje onze collectie af gaat. Als je bent uitsnuffeld, verzamel je al je kleding en wordt het bij de kassa voor je gewogen. Je betaalt een vaste prijs van € 17.50 per kilo kleding of accessoires. Zo kun je dus bijvoorbeeld prachtige blousejes voor slechts € 4,- of een mooie vintage jeans voor € 9,- euro scoren. Betalen kan zowel contact als via de pin en de rekken worden gedurende de dag aangevuld!

Praktische info

  • Datum: zaterdag 28 januari 2023
  • Tijd: van 11:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: Theater Orpheus
  • Entreetickets kosten € 4,- en dien je vooraf online te reserveren
  • Meer info & tickets >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!