Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Wandel mee met de vlaggendragers naar de opening van het WK Volleybal

Donderdag 22 september 2022 | Start vanaf Omninsport Apeldoorn

Op 22 september wordt het WK Volleybal Vrouwen groots geopend in Apeldoorn tijdens de teampresentatie op het Marktplein. Op het Plein van de Stad worden alle teams gepresenteerd tijdens een feestelijk evenement met muziek en gezelligheid. Vanuit Omnisport warmen Stichting Int. Vierdaagse Apeldoorn, de Bas van de Goor Foundation en NEVOBO Apeldoorn op met een wandeling van 3 kilometer om vervolgens het feestje mee te vieren. En het leuke? Jij kunt meewandelen!

Wandeling van Omnisport naar het Marktplein

Om 16.00 uur verzamel je samen met een paar honderd mensen bij Omnisport Apeldoorn. Iedereen is meer dan welkom om mee te wandelen! Als wandelaars vertegenwoordigen we de 24 deelnemende landen van het WK Volleybal en dus zijn we uitgedost in de kleuren van deze landen en zwaaien we met de nationale vlaggen. De wandeling is ongeveer 3 km lang en neemt ongeveer een uurtje in beslag. Vanaf 18.00 uur begint de teampresentatie op het Marktplein en kun je dat feestje dus gezellig meevieren!

Wil je ook meelopen? Leuk! Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar jasper@bvdgf.org. Je ontvangt dan gelijk meer informatie over dit evenement. Door je aan te melden ben je bovendien verzekerd van een gezonde maaltijd tijdens of na de wandeling.


Over de teampresentatie op het Marktplein

De wandeling is bedoeld als opwarmertje voor de feestelijke presentatie van de teams op het Marktplein op donderdag 22 september. Tijdens deze opening worden alle 24 deelnemende landen tijdens een show met acts en muziek op het Marktplein aan het publiek voorgesteld. Met optredens van onder andere zangeres Berget Lewis en het dj-trio Kris Kross Amsterdam wordt het een spetterend openingsfeest aan de vooravond van het WK Volleybal, dat voor het eerst in Nederland wordt gehouden. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Meer info >>


 

Meer WK Volleybal

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!