Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Winterfair in de Asselsestraat

Zaterdag 14 december 2019 | Asselsestraat

Op zaterdag 14 december wordt de Asselsestraat in de Apeldoornse binnenstad opgeleukt met winterse gezelligheid. 

Winterse gezelligheid

It’s beginning to look a lot like… De ondernemers in de straat pakken uit met houten kramen vol leuke kerstcadeaus en winterse lekkernijen, diverse artiesten berngen live fijne kerstmuziek ten gehore. Bovendien wordt de straat gezellig aangekleed met sfeervolle verlichting, kerstbomen en vuurkorven om lekker bij op te warmen. De toegang is geheel gratis en de winterfair in de Asselsestraat duurt van 10.00 tot 17.00 uur.


Praktische info

  • Datum: zaterdag 14 december
  • Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
  • Gratis toegang


Scoor een boom op het Leienplein

Als je dan toch in de buurt bent... Op het Leienplein organiseren de gevestigde ondernemers een kerstbomenverkoop waarvan de opbrengst naar 't goede doel gaat! Van vrijdag 6 t/m zondag 15 december kun je op het Leienplein terecht om de mooiste boom uit te zoeken en mee naar huis te nemen. De opbrengst van jouw boom gaat volledig naar de lokale stichting ASK Theater.

Tijden
do t/m za - van 10.00 tot 20.00 uur
zo t/m wo - van 13.00 tot 18.00 uur

Het prijskaartje
Fijnspar 1.00 - 1.50 cm € 17,50
Zilverspar 1.50 - 1.75 cm € 25,-
Nordmann 1.50 - 2.00 cm € 29,99

ASK-theater
Kinderen in aanraking brengen met de magie van het theater: dat is al 118 jaar de gedachte achter het ASK-theater. Want kinderen zijn misschien wel de spelers van morgen, of de bezoekers in de toekomst. ASK-theater is opgezet door een groepje leraren die vonden dat alle kinderen recht hebben om in contact te komen met toneel, ook als ouders dat niet konden betalen. Met alle decormensen, gastheren, gastvrouwen en alle functies daar omheen zijn er dagelijks zeventig vrijwilligers actief om de ASK-traditie in ere te houden.

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!