Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Ontdek de Wintersport Drive van Restaurant N°15

Na het sluiten van de horeca heeft restaurant N15 in Hoog Soeren een gezellige drive thru ingericht, die sinds kort is omgedoopt tot Wintersport Drive! Elke woensdag t/m zondag kun je hier tussen 10.00 en 20.00 uur terecht voor héél veel lekkers. Denk aan winterse soepen, stoofpotjes, warme chocolademelk, biologische gerechten, gluhwein, homemade taartjes en nog veel meer. Superleuk als coronaproof uitje!

Een stukje Oostenrijk op de Veluwe

Als je wintersport zegt, zeg je Apfelstüdel, Glühwein, Kaiserschmarrn, Jägertee en heerlijke tirolermuziek. En ja, al die lekkernijen kun je bestellen bij de Winter Drive! Daarnaast kun je er ook heerlijke maaltijden of borrelplanken (platters) bestellen via de webshop. Bekijk het complete menu. Je kunt de gerechten ophalen bij de To Go of bestellen bij de Winter Drive. Je kunt je auto dan in het parkeervak zetten, dan komt het personeel je bedienen. Alle gerechten vanaf € 30,- kunnen bezorgd worden in gemeente Apeldoorn. Om je helemaal in Oostenrijk te wanen en om je familie en vrienden ervan te overtuigen dat je écht op wintersportvakantie bent, is er zelfs een photobooth! Bekijk hieronder een sfeerimpressie.


Platters waar je u tegen zegt

Naast de typische wintersport snacks kun je er dus ook terecht voor maaltijdgerechten én platters. En die platters, die zijn niet mis! Hieronder zie je bijvoorbeeld de Sharing is Caring platter voor 2 personen. Heerlijke platter van € 30,- met verschillende hapjes waaronder Pintxos carpaccio, mini wrap zalm, verschillende kazen en anti pasti, brood van Menno met aioli en pesto en nog meer. Er is zelfs een gezonde platter! Naast de platters kun je er ook terecht voor allerlei bijzonder lekkere gerechten. Soepen, salades, voorgerechten, hoofdgerechten en zelfs flessen wijn.

Bekijk de webshop >>


Praktische info

  • Je kunt hier van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur gerechten afhalen
  • Ter plekke bestellen kan tot tot 17.00 uur, daarna uitsluitend telefonisch!
  • Bestellingen vanaf vanaf € 30,- kunnen bezorgd worden in gemeente Apeldoorn
  • Je kunt vooraf bestellen via  055 519 1515.
  • Adres: Hoog Soeren 15, Hoog Soeren
  • Bekijk de webshop >>
  • Bekijk het complete menu >>

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!