Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek
 

 

Kwart, halve én finale van WK Volleybal Vrouwen in Apeldoorn!

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het FIVB WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK. Apeldoorn is met Arnhem en Rotterdam een van de geselecteerde speelsteden. Het WK is een immens groot sportevenement: het duurt drie weken en er nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel. In totaal worden ruim honderd wedstijden gespeeld en er worden ruim 200.000 bezoekers verwacht!
De kwart, halve finale en finale zullen plaatsvinden in Omnisport Apeldoorn en daar zijn we trots op! 


Volop side-events in Apeldoorn naar aanloop van het evenement  

WK volleybal bestaat niet alleen uit wedstrijden: er vinden ook talloze side-events plaats. In wijken en buurten worden straatvolleybaltoernooien georganiseerd, er zijn clinics op scholen, een groot volleybaltoernooi voor bedrijven en zelfs de binnenstad haakt aan met met een World Streetpainting Festival dat in het teken staat van sport en bewegen! Heel Apeldoorn komt in beweging en we maken ons klaar voor de komst van het WK Volleybal vrouwen!

 


Bekijk de activiteiten tijdens en naar aanloop van het WK 

In aanloop naar het WK Volleybal zullen er diverse side events worden georganiseerd in de buurten en wijken in Apeldoorn. Vanzelfsprekend kleurt ook onze binnenstad oranje!

Wanneer?
VandaagMorgenDit weekend
Wat?
Actief & OutdoorCafés & PodiaEvenementenExpositiesFilmspecialsKidsTheater, Dans & CabaretWeekendtipsWorkshopsWK VolleybalCultuur
WK Volleybal  X 


 


 Apeldoorn, groene en royale stad

Naast dat Apeldoorn topevenementen biedt, staat de stad vooral bekend om het Groen & Royaal.  Ontdek de gezellige binnenstad, ontdek de koninklijke roots tijdens een bezoek aan Paleis Het Loo en ontdek de prachtige natuur en stadsparken! 

 


 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!