Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

 

Dit mag je verwachten deze week in Apeldoorn 

Van vrijdag 23 september t/m zondag 15 oktober 2022 vindt  het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK. Apeldoorn is met Arnhem en Rotterdam een van de geselecteerde speelsteden. Het WK is een immens groot sportevenement: het duurt drie weken en er nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel. Er worden ruim honderd wedstrijden gespeeld met meer dan 100.000 bezoekers in Nederland.

In de finale deze zaterdag om 20.00 uur wordt gespeeld in het Omnisport te Apeldoorn, gaat Brazilië strijden voor de titel tegen Servië, de regerend wereldkampioen. Servië won afgelopen woensdag in Polen met 3-1 van de Verenigde Staten. De wedstrijd om het brons vindt eerder die dag om 16.00 uur plaats en zal gaan tussen Italië en de Verenigde Staten. Voor de finaledag zijn helaas geen tickets meer verkrijgbaar.

 

Laatste informatie over WK Volleybal in Apeldoorn 

Bekijk de activiteiten tijdens en naar aanloop van het WK 

In aanloop naar het WK Volleybal zullen er diverse side events worden georganiseerd in de buurten en wijken in Apeldoorn. Vanzelfsprekend kleurt ook onze binnenstad oranje!

Wanneer?
VandaagMorgenDit weekend
Wat?
EvenementenCafés & PodiaActief & OutdoorKidsWeekendtipsTheater, Dans & CabaretExpositiesHemelvaartFilmspecialsWorkshopsCultuurPinksteren
Er zijn geen evenementen om te tonen.

 


 Apeldoorn, groene en royale stad

Naast dat Apeldoorn topevenementen biedt, staat de stad vooral bekend om haar groene en royale karakter. Ontdek de gezellige binnenstad of de koninklijke roots van de stad tijdens een bezoek aan Paleis Het Loo of struin door de prachtige natuur en stadsparken! 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!