Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Winactie WK Volleybal Jumptowers

Spring jij net zo hoog als onze volleybalvrouwen die het voor Nederland opnemen tijdens het wereldkampioenschap? Leg jouw poging op ludieke wijze vast en win tickets voor wedstrijden van het WK Volleybal Vrouwen in Apeldoorn!

Het WK Volleybal voor Vrouwen gaat bijna van start! En omdat te vieren staat er op het Raadhuisplein in de binnenstad, op Station Apeldoorn Centraal én bij Omnisport Apeldoorn een grote springtoren. Aan elke jumptower hangt een volleybal op een hoogte die onze volleybaldames reikten. Lukt jou het om net zo hoog te springen als recordhoudster Paula Egonu of topblokkeerder Juliët Lohuis? 


Spring jij net zo hoog als Paula Egonu?

Wij dagen je uit om net zo hoog te springen als recordhoudster Paula Egonu die maar liefst 3,44 meter hoog sprong. En het leuke? Je kunt met jouw sprong 5 x 2 tickets voor de wedstrijden van het WK Volleybal Vrouwen winnen!

Hoe doe je mee?

  • Maak een ludiek filmpje met je telefoon van jouw poging om het record van onze volleybalvrouwen te verbreken.
  • Stuur de video van jouw sprong per mail naar redactie@apeldoornpartners.nl, vermeld je voor- en achternaam en woonplaats in je mail en maak kans op twee vrijkaarten voor wedstrijden. Je kunt uiterlijk t/m zondag 2 oktober meedoen.
  • Wij maken een selectie van de meest ludieke filmpjes en op maandag 3 oktober 2022 maken we bekend wie de gelukkige winnaars zijn! In totaal verloten we 5 x 2 vrijkaarten voor de wedstrijden van het WK Volleybal in Apeldoorn. Succes!


Over het WK Volleybal Vrouwen

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK. Apeldoorn is met Arnhem en Rotterdam een van de geselecteerde speelsteden. Het WK is een immens groot sportevenement: het duurt drie weken en er nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel. In totaal worden ruim honderd wedstrijden gespeeld en er worden talloze bezoekers verwacht. Twee kwartfinales, één halve finale, de troostfinale en de finale van het wereldkampioenschap worden gespeeld in Omnisport Apeldoorn in de week van 10 t/m 15 oktober. Lees meer >>


Teampresentatie op het Marktplein

Wist je dat het WK Volleybal Vrouwen op donderdag 22 september officieel wordt afgetrapt op het Marktplein in de Apeldoornse binnenstad? De teams van alle deelnemende landen worden op spectaculaire wijze aan het publiek gepresenteerd tijdens muziekspektakel met optredens met optredens o.a. Berget Lewis en Kriss Kross Amsterdam. Iedereen is van harte welkom bij dit evenement en de toegang is gratis! Lees meer >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!