Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Volleyballen op het Drakenbootfestival

Zaterdag 25 juni | Zwitsal

Het laatste weekend van juni stond eldoorn in het teken van het Drakenbootfestival. Dit festival is in 10 jaar uitgegroeid tot het grootste evenement in Apeldoorn. Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival zo aantrekkelijk maken voor deelnemers en toeschouwers.  Op zaterdag 25 juni vonden vele gratis activiteiten rondom het WK Volleybal Vrouwen dat in oktober plaatsvindt in o.a.  Apeldoorn! 


Activiteiten zaterdag 25 juni 

Op het terrein, nabij de volleybalvelden bij strandtent SOAP,  vonden talloze activiteiten plaats. Sla een balletje met een oud international van het Nederlandse Volleybalteam. Professioneel volleybaltrainer Redbad Strikwerda gaf tussen 13.30 en 16.00 uur volleybalclinics op de beachvolleybalvelden, denk aan spronghoogte meten en beweegspellen met de focus op volleybal. Ook Nederlands volleybalster Robin de Kruijf was aanwezig om kinderen te enthousiasmeren en informeren over volleybal.

Daarnaast kon je op foto met de enige echte WK Finalebeker. Bij de  locatie bij de volleybalvelden stond een speciale Trophy Tour-stand met de spectaculaire WK beker! Je kon in je eentje, met je vriend of vriendin, maar natuurlijk ook met je hele team op de foto. Ook mascotte Spike was aanwezig zijn voor de kids voor een meet en greet.


Praktische info

  • Van 12:00 tot 17:00 uur bij de beachvolleybalvelden van het Zwitsalterrein, gratis toegang.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!