Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Zakelijk bezoek aan Apeldoorn

Dankzij haar centrale ligging op de Veluwe en goede bereikbaarheid is Apeldoorn geliefd bij bedrijven en organisaties. Daarnaast staat Apeldoorn bekend om haar hoogwaardige congres- en vergaderaccommodaties, veelal op prachtige en inspirerende locaties. Van duurzaam vergaderen en moderne faciliteiten en service op topniveau tot volop overnachtingsmogelijkheden; je bent in Apeldoorn aan het juiste adres. 

BEREIKBAARHEID

Apeldoorn heeft een gunstige, centrale ligging en is goed bereikbaar. Het ligt vlak aan de A50 en de A1, op nog geen uur rijden van Amsterdam en een dik uur van Groningen. Vanuit steden als Arnhem, Eindhoven en Utrecht is de reistijd nog korter. Daarnaast is de verbinding met het openbaar vervoer optimaal. Er gaat bijvoorbeeld vanuit Hilversum viermaal en vanuit Utrecht driemaal per uur een trein naar Apeldoorn. Vanaf het treinstation maak je gemakkelijk gebruik van het uitgebreide Syntus-busnetwerk, fietsverhuur of een taxi.

Bereikbaarheid Apeldoorn

Direct naar:

Overnachten in apeldoorn

In Apeldoorn kun je je laten verwennen na een dag vol indrukken, verrassingen en rust in de hoofstad van de Veluwe. Geniet van de vele extra’s die de Apeldoornse hotels je bieden; van pure luxe tot prachtige locaties midden in de natuur. Voor iedereen is er een overnachting op maat! 

Overnachten in Apeldoorn

Direct naar:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!