Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Zeepkistenracefestival

Donderdag 26 mei 2022 (onder voorbehoud) 

Dit festival tijdens het Hemelvaartweekend is sinds enkele jaren uitgebreid met een festivalcamping en ook dit jaar kunnen mensen weer voor- en achteraf op de camping verblijven. Het festival trok de afgelopen jaren rondom de 15.000 bezoekers. 


Op het programma

Tijdens dit stoere familiefestival voor jonge gezinnen, staat de zeepkistenrace centraal. Kids kunnen deelnemen  met een eigen gebouwde of gehuurde zeepkist. 

Het aantal deelnemers aan de zeepkistenrace zelf is helaas beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven. Meedoen kan dit jaar weer in de leeftijden 5 t/m 12 jaar; klik hier om je in te schrijven! Verder zijn er talloze overige kinderactiviteiten en verschillende foodtrucks zorgen voor de lekkerste happen terwijl de leuke deuntjes op de achtergrond het plaatje compleet maken!

De toegang is geheel gratis en voor sommige onderdelen wordt een bijdrage in muntjes gevraagd. 

 


Ensing Autoverhuur Zeepkistenrace

De zeepkistenrace is heel populair. Dus wacht niet te lang met inschrijven, is het advies van de organisatie. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Wie gaat het snelste in zijn zeepkist de heuvel af? En wie heeft de mooiste zeepkist gemaakt? 

 


De festivalcamping

De camping is een onderdeel van het Zeepkistenrace Festival en bevindt zich midden in het Orderbos in Apeldoorn. Een mooi bosrijk gebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en kinderen heerlijk kunnen spelen. De camping  Inchecken vanaf 12:00 uur en uitchecken voor 12:00 uur op zondag. Meer info volgt. 

Extra
Als campinggast kun je gebruik maken van diverse voordelen, te weten:

Gezellige avonden

  • Al oefenen op het raceparcours op woensdagavond.
  • Gratis naar het toilet op het hele festivalterrein.
  • Douche op nabij gelegen sportcentrum van Pellikaan


Meer informatie >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!