Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Zeldzaam Mooi Winter Evenement

Zondag 24 november 2019 - Zwitsal Apeldoorn

Producten & muziek

Het Zeldzaam Mooi Winter Evenement is een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten.  Creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Tijdens het winter evenement kun je bijzondere cadeautjes kopen voor de feestdagen! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Oscar Draait Plaatjes: oude vinyl singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.


Op de markt

Op de markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, tot tassen, kleding en nog heel veel meer.


Kinderactiviteiten & food

Uiteraard kunnen kinderen zich ook prima vermaken met een aantal kinderactiviteiten. Daarnaast kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van de foodtrucks. Denk hierbij aan een lekkere cappuccino en diverse biologische dranken vanuit de zeldzaam mooie Commer foodtruck uit 1969.


Praktische informatie

  • Zondag 24 november 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
  • Gratis toegang

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 118
7317 AK Apeldoorn

Plan je route

 

Meer informatie>>

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy