Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Entertainmentcentrum ZERO55

Van glowgolf tot bowlen

In het entertainmentcenter aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) kun je terecht voor unieke activiteiten in een futuristische thema. Elektrisch karten, Glowbowling, lasergamen, mini escaperooms, een virtual reality arena, een interactieve klimwand en diverse arcade games. Tussendoor kun je even bijkomen met een hapje en drankje in één van de gezellige bars. Deelnemen aan sommige activiteiten is al vanaf circa 6 jaar mogelijk.


Uniek karten in Apeldoorn

Bij ZERO55 ligt een gecombineerde indoor en outdoor kartbaan van 320 meter, uniek in Nederland! Als het wegdek nat is gaan de roldeuren naar beneden en wordt het een 100% indoorcircuit. Met de elektrische karts heb je vanuit stilstand direct veel power en heb je geen last meer van herrie en stank. Buiten kun je vanaf het zonnige terras de karts voorbij zien racen. Alle karts rijden op stroom die ze zelf opwekken via zonnepanelen op het dak.


Hypermodern bowlen 

Op de zes Glow Bowlingbanen kun je vooraf je eigen ‘avatar’ instellen en stinkschoenen van je voorganger zijn bij ons verleden tijd. Je kunt gewoon met je eigen schoenen de baan op bij ZERO55 Apeldoorn. Tot slot zijn er 2 VIP-banen waarop projecties een geheel nieuwe dimensie aan bowling geven!


Nieuw! De X-cube Experience

De ‘next generation escape room’ opent haar deuren in Apeldoorn

Op zaterdag 13 november 2021 wordt de eerste X-cube Experience van Gelderland gelanceerd bij ZERO55. De X-cube biedt de mogelijkheid om in teamverband allerlei soorten breinkrakers op te lossen. Denk hierbij aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Deze scenario’s spelen zich af in een kubus van 16 m². Door de grote elektronische schermen, die door middel van touchscreen te bedienen zijn, ervaar je het virtuele spel alsof je er echt onderdeel van bent. De speciale effecten die toegevoegd zijn aan de X-cube, maken het een enorm realistische beleving. 


Praktische info

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.zero55.nl/apeldoorn.

 

Reguliere openingstijden

  • maandag gesloten (open op aanvraag)
  • dinsdag gesloten (open op aanvraag)
  • woensdag 12:00 – 21:00
  • donderdag 14:00 – 21:00
  • vrijdag 12:00 – 22:00
  • zaterdag 10:00 – 22:00
  • zondag 10:00 – 20:00

 

Openingstijden tijdens vakanties

  • van maandag tot zondag dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!