Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Zomer in Apenheul

Extra kinderactiviteiten, korting en... pizza!

Deze zomer is er een hoop te beleven in Apenheul in Apeldoorn. Van 19 juli t/m 18 augustus organiseert het dierenpark extra kinderactiviteiten, waarbij kinderen alles te weten komen over (mens)apen én over zichzelf. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Verder profiteer je als bezoeker van extra zomerkorting en kun je je dag afsluiten in het tijdelijke pizzarestaurant van Apenheul.

Herken jezelf

Apenheul staat deze zomer helemaal in het teken van het thema ‘Herken jezelf’. Het apenpark organiseert van 19 juli t/m 18 augustus extra activiteiten waarbij kinderen ontdekken hoeveel zij eigenlijk op de apen lijken. Zijn ze net zo sterk als een gorilla? Hebben ze dezelfde sociale vaardigheden als bonobo’s? Zijn ze net zo slim en vindingrijk als een orang-oetan? Ze kunnen bovendien hun eigen mensaap bouwen, de apenversie van ‘Wie is het’ spelen en echte apenskeletten bewonderen. Voor de nodige voorpret kunnen bezoekers thuis alvast de Apentest maken op apentest.nl, om te ontdekken op welke aap ze het meest lijken.


Korting

Als bezoeker profiteer je deze zomer van extra korting die alleen online kan oplopen tot maximaal € 5,- per persoon. Wist je bijvoorbeeld dat je korting krijgt als je Apenheul vóór 10.00 uur of na 14.00 uur bezoekt in de periode van 13 juli t/m 25 augustus? Het dierenpark is in deze periode ook langer open dan normaal: van 9.00 tot 18.00 uur. Wie later komt hoeft overigens niet bang zijn om iets te missen. De dierverzorgers geven bijvoorbeeld extra voederpresentaties in het park.


Pizzarestaurant

Ook heeft Apenheul deze zomer weer de deuren geopend van het pizzarestaurant. Op het terras van Apenheul’s congreslocatie De St@art bakken de pizzabakkers van Viva la Pizza verse pizza’s om met tafelgenoten te delen. Je kunt zoveel pizza’s bestellen als je wilt en betaalt € 7,95 per kind en € 13,95 per volwassene (vanaf 13 jaar) exclusief drankjes. Het pizzarestaurant is open van 14 juli t/m 1 september 2019. Apenheul is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy