Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nieuw zomerfestival Kwik! bij Theater Orpheus 

Zondag 25 juni 2023 | Theater Orpheus

 

 

Orpheus trapt op zondag 25 juni de zomer af met het nieuwe zomerfestival Kwik!. Een nieuw jaarlijks terugkerend festival waar bezoekers zich laten verwennen door de lekkerste hapjes, drankjes en toffe dansoptredens. Dé plek om nog even samen te komen met je vrienden voordat iedereen uitvliegt voor de zomer.

Buiten en binnen genieten bezoekers van diverse artiesten en dansoptredens. Natuurlijk onder het genot van zomerse cocktails en hapjes. Het festival laat de temperatuur stijgen, ook omdat het publiek de heupen los mag gooien bij een workshop Hoopdance of Capoeira. Wensink Dance Masters verzorgt een danssalon waarbij je zelf kunt meedoen en voor de kinderen is er de Kidsparty! In de zalen kan men ondertussen weer op adem komen, en genieten, bij één van de professionele dansvoorstellingen. Ook dansers van ArtEZ en Joji Na School of Arts verrassen de bezoekers met diverse pop-up optredens.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Als een van de grootste culturele instellingen in Apeldoorn en omgeving zoeken wij nadrukkelijk steeds naar nieuwe manieren en momenten die bijdragen aan de levendigheid en aantrekkelijkheid van de stad. Dit nieuwe zomerfestival past helemaal bij Orpheus en Apeldoorn. Laagdrempelig, buitenbeleving en stad maken op de Veluwe. We zijn trots dat we dit als Orpheus kunnen realiseren en er diverse lokale partners bij betrokken zijn om het festival compleet te maken. Laat de zomer maar komen!”

Tijdens Kwik! geniet je gegarandeerd van een zomerse middag met je vrienden en familie. Een goed gevuld programma van professionele dansacts tot workshops waarin jij zelf kiest hoe je ‘m invult. De perfecte combinatie van lekker eten, drankjes, dans en muziek maken Kwik!

Met korting naar Kwik!

Tip! Vul bij het afrekenen van je tickets op de website van Theater Orpheus de code 'zomerfestival' in en scoor tickets met maar liefst 50% korting!

Tickets via orpheus.nl/kwik

 


Programma

Het volledige programma is bekend! Bekijk hieronder het programma.


Praktische informatie

  • Locatie: Theater Orpheus
  • Tickets zijn nu te koop voor €15,-.
  • Kinderen t/m 12 jaar betalen €7,50.

Meer informatie & tickets >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!