Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Zomermarkt Uddel 

Dinsdag 26 juli 2022 | Uddel

Op dinsdag 26 juli 2022 vindt weer de Zomermarkt in Uddel plaats. Meer dan 110 kramen staan er door de straten in Uddel, met de plaatselijke ondernemers, clubs en verenigingen. Ook vind je er leuke kramen met allerlei oude ambachten, oliebollen en poffertjes! 


Programma

De Zomermarkt bestaat al 24 jaar en vindt traditioneel plaats op de laatste dinsdag van juli. Dit jaar dus op 26 juli van 14:00 tot 21:00 uur. Er is ook een grote kleedjesmarkt rondom de kerk in Uddel. Dit jaar zijn er maar liefst 115 ingevulde verkoopplekken als kramen en verkoopwagens op de markt en is de markt groter dan ooit! Er zijn veel lokale ondernemers van de partij, maar ook veel marktkooplieden met leuke producten.

Er is werkelijk voor ieder wat wils; van etenswaren tot boeken en van kleding tot telefoonhoesjes. Maar ook leuke inpakmaterialen, babyspullen en zelfgemaakte artikelen. Daarnaast zijn er demonstraties van verschillende oude ambachten, zoals klompenmaker, touwslager en een heuse mandenmaker. De Uddelse brandweer aanwezig met spelletjes voor de kids en er zijn springkussens. 
 

Praktische info

  • Er is voldoende parkeergelegenheid; parkeren kan bij dorpshuis Blanke Schot en aan de Markveldweg. Volg de parkeerbordjes/
  • De markt is in het centrum van het dorp; de Harderwijkerweg en de Van Waalswijkweg


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!