Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Zondagmiddagconcerten in de Muziektent

 

Iedere zondagmiddag kan je in de zomer genieten van livemuziek in het Oranjepark. Vanuit de muziektent word je in de warme middagzon getrakteerd op de leukste bands en artiesten met iedere week een ander genre.  Meer informatie over mogelijk programma in 2022 volgt, zodra dit bekend is. 


Breed programma

Jazz, pop, soul, rock, blues, folk, singer songwriters, Nederlandstalig, wereldmuziek, covers uit alle tijden, koren, drumbands/harmoniemuziek, melodische muziek, luisterliedjes, percussie, een kleinkunstvocaliste... dit jaar pakt de Muziektent Apeldoorn uit met een breed programma. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt.

Neem je picknickmandje mee of bestel wat lekkers bij de cateringwagen. Er zijn klapstoeltjes te huur voor € 0,50 en er is natuurlijk meer dan genoeg ruimte om je kleedje uit te spreiden op het gras. 


Artiesten gezocht!

Ben je een singer-songwriter, speel je in een band, zing je solo of misschien wel in een koor meld je dan aan! Voorwaarde is wel dat je een programma hebt van tenminste 45 minuten. Inschrijven kan t/m 29 februari a.s. daarna gaat het bestuur zich buigen over de programmering en krijg je binnen 3 weken bericht of je wel of niet bent ingeloot. Meld je aan via muziektentapeldoorn.nl.


Programma 

Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!